F.o.m. hösten 2024 öppnar jag, Elina Bonsdorff, mottagning i Hela Dej´s lokaler där du kan boka individuell gestaltterapi, parterapi och föräldrastöd. Fysiskt eller digitalt.  

Om Gestaltterapi

Gestaltterapi är en bred psykoterapiform, det är en av de vanligaste i Europa och passar för många olika frågeställningar. Kanske befinner dig i en djupare kris eller har en önskan att lära känna sig själv bättre, att vecklas ut genom personlig utveckling.

Gestalt betyder helhet och syftar till att tankar, känslor och kroppen tillsammans bildar en helhet.  Jag arbetar med både tankar och kroppen (till skillnad från rent kognitiva terapiformer). Kroppen ryms i terapin genom att vi fokuserar på kroppsförnimmelser och känslor som uppstår och medvetandegör kroppsliga reaktioner.

 Hur vi agerar i livet och i våra relationer styrs till stor del av strategier som gynnat oss tidigare i livet. Att öka din medvetenhet om dig själv och tidigare strategier i livet innebär att du ges möjligheten att göra grundade val utifrån mer kunskap och förståelse för dig själv. Min erfarenhet är att detta möjliggör en större i frihet, frihet i hur du vill agera och leva ditt liv.

Om Elina

Jag är utbildad Gestaltterapeut och Sjuksköterska. Jag har lång erfarenhet av att möta och stötta människor i kris, trauma och existentiella livshändelser. En stor del av mitt yrkesliv har jag arbetat med anhöriga och medberoende på olika sätt. Jag har även arbetat med Familjebaserad terapi (FBT) i flera år där familjedynamik, anknytning och roller är viktiga aspekter. Jag är särskilt intresserad av barns utveckling, anknytning och föräldraskap.

Exempel på vad mina klienter har kontaktat mig för att få hjälp med:

 ångest/oro, stress/utmattning, föräldraskap, självkänsla, depression,

trauma eller tidigare stora händelser, livskriser, högkänslighet (HSP),

existentiella funderingar, separationer, beslut inför stora val i livet,

svårighet/utmaningar i relationer (partners/syskon/förälder-barn)

Läs mer HÄR eller KONTAKTA MIG direkt på elinabonsdorff@gmail.com för att boka ett första första möte.